Jelzések
/közé, amit a karaktered csinál,/-után, amit mond,
+után, amit gondol
*közé, amit játékon kívül mondasz!*
Legutóbbi témák
Belépés
Ki van itt?
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (180 fő) Szer. 20 Nov. 2024, 16:53-kor volt itt.
Top posters
Claire Blackbone (431) | ||||
Flore Felix (170) | ||||
Leila Leadhead (143) | ||||
Floure Roselamp (137) | ||||
Auna Corvin (97) | ||||
Machelanta (82) | ||||
Sophie Clearwater (76) | ||||
Alexandra von Squally (71) | ||||
Brigette Harrowiyn (32) | ||||
Emina Meatnit (11) |
Statistics
Összesen 25 regisztrált felhasználónk van.Legújabb felhasználó: Danielle Arabella Sirett
Jelenleg összesen 1262 hozzászólás olvasható. in 114 subjects
Az utolsó költözés
Betelgauze :: Fórum :: Közlemények
1 / 1 oldal
Az utolsó költözés
Sziasztok!
Mint bizonyára észrevettétek, elköltöztettem az aloldat. Ennek az az oka, hogy tárhelyet vásároltam a blogom számára. Tudjátok azt szeretem, hogyha minden egy helyen van...
Az új Betelgauze új kinézetet is kapott, és hamarosan újabb menüpontjai is lesznek, pl.: Régebbi kinézetek és Programok. Igen, hamarosan kezdetét veszi egy elég érdekes program, melyet Aunával eszeltünk ki régebben. Leírás később az oldalon.
Van egy nagyon kis hasznos új funkció, mégpedig az, hogy az oldalakat lehet kommentálni. Érdemes egyébként regisztrálni magunkat oda is. (De nem kötelező.) Az oldal alján van egy JOIN felirat, arra kattintsatok! Felhasználónévnek teljesen mindegy, hogy mit írtok, majd viszont be lehet állítani, hogy mi jelenjen meg, amikor hozzászóltok. A kérésem az lenne, hogy zárójelbe írjátok oda a fórumos neveteket, hogy tudjuk, ki írt nekünk.
Szóval irány a http://betelgauze.little-pluto.hu
Üdv, Claire
Mint bizonyára észrevettétek, elköltöztettem az aloldat. Ennek az az oka, hogy tárhelyet vásároltam a blogom számára. Tudjátok azt szeretem, hogyha minden egy helyen van...
Az új Betelgauze új kinézetet is kapott, és hamarosan újabb menüpontjai is lesznek, pl.: Régebbi kinézetek és Programok. Igen, hamarosan kezdetét veszi egy elég érdekes program, melyet Aunával eszeltünk ki régebben. Leírás később az oldalon.
Van egy nagyon kis hasznos új funkció, mégpedig az, hogy az oldalakat lehet kommentálni. Érdemes egyébként regisztrálni magunkat oda is. (De nem kötelező.) Az oldal alján van egy JOIN felirat, arra kattintsatok! Felhasználónévnek teljesen mindegy, hogy mit írtok, majd viszont be lehet állítani, hogy mi jelenjen meg, amikor hozzászóltok. A kérésem az lenne, hogy zárójelbe írjátok oda a fórumos neveteket, hogy tudjuk, ki írt nekünk.
Szóval irány a http://betelgauze.little-pluto.hu
Üdv, Claire
Betelgauze :: Fórum :: Közlemények
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hétf. 27 Dec. 2010, 13:52 by Claire Blackbone
» Jóstermek
Vas. 28 Nov. 2010, 20:51 by Leila Leadhead
» Fallen Angel's
Szer. 06 Okt. 2010, 19:15 by Alexandra von Squally
» Mágikus tornyok
Szer. 06 Okt. 2010, 18:25 by Alexandra von Squally
» Mit hallgatsz most?
Szer. 06 Okt. 2010, 17:44 by Claire Blackbone
» Layofel
Szer. 06 Okt. 2010, 17:04 by Maldición
» Gyakorlótér